ДОБРОДОЈДОВТЕ

Основната мисија на Електроелемент е континуирано, во кратки временски рокови, со потребни материјали да ги снабдува трговските фирми, индустријата, градежништвото, електростопанството, електромонтажата, јавните и комунални компании, а во исто време да нуди целосна стручна и техничка поддршка.

ГРАДБА

ги покрива градежните компании и изведувачите (монтери), логистички ги покрива и проектантите и супервизорите.

ТЕНДЕРИ

опфаќа општини, болници, владини институции, јавни претпријатија, странски компании кои работат на принцип на отворање тендери за инвестиции или тековно одржување.

ИНДУСТРИЈА

Купувачи во секторот индустрија се фабрики, производствени погони, изведувачи и трговци кои работат главно со индустриски компании.

ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЈА

WMS (Систем за управување со складиште) за зголемување на брзината и ефикасноста на нашата грижа за клиентите

МИСИЈА

Точно две децении Електроелемент е компанија која поставува високи стандарди во повеќе индустриски гранки и се имплементира на свој начин во економските структури на Република Македонија и пошироко.
Електроелемент е водечка компанија во набавката на електроматеријали, лидер во големопродажбата, трговец со најширока палета на производи на ова поле кај нас и пошироко.

РЕГИОНАЛНА ПОДЕЛБА НА КУПУВАЧИ

Купувачите во големопродажба се поделени и според нивната регионална локација.

МАРКЕТИНГ И ПРОМОЦИЈА

Маркетингот и промоцијата се прават преку презентации и едукации за вештини заедно со техничка поддршка од добавувачи два пати годишно

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА КОМПАНИЈАТА B2B И B2C

Имплементираме PIM (Product Information Management) проект за една дигитална база во две земји Македонија и Србија

ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЈА

Сега, воведуваме WMS (Систем за управување со складиште) за да ја зголемиме брзината и ефикасноста на нашата грижа за клиентите.

Повеќе

Официјални дистрибутери за HYUNDAI

Официјална лиценца на корпорацијата HYUNDAI за балканскиот регион во три гранки:

Увозници на HYUNDAI Co.

HYUNDAI LIGHTING

HYUNDAI ELECTRONICS

HYUNDAI SHA

HYUNDAI LIGHTING

Брендот „Hyundai Lighting & Batteries“ го претставува компанијата „Elektroelement“ Скопје за Балканот и Источна Европа.

Hyundai Electronics

Брендот „Hyundai Electronics“ го претставува компанијата „Elektroelement“ Скопје за Балканот и Источна Европа.

Hyundai SHA

Електроелемент е и ексклузивна компанија застапник за брендот Hyundai Electronics, Lightning & Batteries за Балканот (Македонија, Србија, Хрватска, Црна Гора, Албанија, Косово и БИХ).

КОНЦЕПТ НА ПРОДАЖБА

Концептот на продажба е организиран преку шест продажни канали и купувачите се поделени според нивната регионална локација.

ПОВЕЌЕ

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus nec feugiat. Mauris tincidunt sapien nisi
Donec sodales erat non felis laoreet semper. Etiam at dignissim massa.

Sed tincidunt, risus eget facilisis ultrices, urna dolor fermentum nunc, sed ultricies lorem odio sed lorem. Phasellus feugiat vel lectus non tristique. Cras ex dui, pretium et leo.
Helen Brown
Designer
Sed tincidunt, risus eget facilisis ultrices, urna dolor fermentum nunc, sed ultricies lorem odio sed lorem. Phasellus feugiat vel lectus non tristique. Cras ex dui, pretium et leo.
Helen Brown
Designer
Sed tincidunt, risus eget facilisis ultrices, urna dolor fermentum nunc, sed ultricies lorem odio sed lorem. Phasellus feugiat vel lectus non tristique. Cras ex dui, pretium et leo.
Helen Brown
Designer
Sed tincidunt, risus eget facilisis ultrices, urna dolor fermentum nunc, sed ultricies lorem odio sed lorem. Phasellus feugiat vel lectus non tristique. Cras ex dui, pretium et leo.
Helen Brown
Designer

0

Задоволни купувачи

0

Годишни нарачки

0

Логистички возила

0

Награди

НОВОСТИ

Бидете во тек со последните случувања. Дознајте ги последните новитети.

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

EEs_Baner1
Електроелемент
Нови Сад

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

novi_sad1
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

test_3
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

photo-1507915600431-5292809c5ab7
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

EEs_Baner1
Електроелемент
Нови Сад

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

novi_sad1
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

test_3
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

photo-1507915600431-5292809c5ab7
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

EEs_Baner1
Електроелемент
Нови Сад

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

novi_sad1
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

test_3
John Doe
Designer

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Mauris neque libero, pellentesque et turpis a, semper malesuada magna. Aliquam efficitur arcu vitae pretium rhoncus. Pellentesque eget mauris odio. Aenean vel luctus dolor.

photo-1507915600431-5292809c5ab7
John Doe
Designer

ВАШ ВИСТИНСКИ И СИГУРЕН ПАРТНЕР!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ПОВЕЌЕ
mk_MKMacedonian