ПРОДУКТИ И БРЕНДОВИ

Листа на дел од многуте производители

Електроелемент со своето огромно реноме во доменот на своето делување со огромниот репертоар на најквалитетни производи и брендови постави нова дефиниција за сигурност и максимална продуктивност при секојдневното работење.

ETI

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

Каталог

TEM cates

Водечки производител на прекинувачи и приклучници во регионот.

Каталог

LE GRAND

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

PLAMEN

Компанијата „ПЛАМЕН“ е производител на електроенергетска опрема, прибор за низок и среден напон, како и полиестерски (SMC) прекинувачки кабинети.

Каталог

ELKOK

ЕЛКОК А.Д. – КОСЈЕРИЌ, Компанијата за производство на електрични спроводници е организација со целосна одговорност со седиште во Косјериќ.

HYUNDAI Lighting

Hyundai е еден од најрепрезентативните корпоративни брендови во Кореја и глобален бренд на производи препознаен од луѓето ширум светот.

Каталог

Metalka Majur

Каталог

GEBERIT

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

ARISTON

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

IDEAL STANDARD

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

TESLA CABLES

ТЕСЛА КАБЕЛИ  е хрватска компанија  специјализирана за трговија на
сите видови на водови и кабли.

Повеќе

DRAKA

DRAKA покрива широк опсег на енергетски кабли од нисконапонски жици до 1 kV и ги вклучува специјализираните производи Firetuf за апликации за изведба на пожар. Целосниот асортиман е достапен низ ОК преку голема мрежа на трговци на големо и дистрибутери.

Повеќе

SCHNEIDER electric

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

BOSCH

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

PESTAN

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

BOSCH

Aliquam sagittis interdum velit at laoreet. Praesent lacus eros, tempor vitae finibus ac, commodo id dui. Aenean semper nisl in elit pharetra, a accumsan mauris laoreet.

BOSCH

Компанијата е основана во 1990 година и оттогаш постојано се развива со цел да ја совлада технологијата на преработка на бакар во бакарна жица и производи од неа и да стане водечки производител на бакарна жица 8, 12, 16 и 20 mm во Србија.

Каталог

BOSCH

Компанијата е основана во 1990 година и оттогаш постојано се развива со цел да ја совлада технологијата на преработка на бакар во бакарна жица и производи од неа и да стане водечки производител на бакарна жица 8, 12, 16 и 20 mm во Србија.

Каталог

Ние сме различни

Електроелемент е компанија специјализирана за трговија на големо со електрични кабли, нисконапонска и високонапонска опрема, монтажа на помошна опрема, громобрани и сите видови извори на осветлување како и резервни делови за сите видови домаќинства. Електроелемент е репрезентативна компанија за многу реномирани брендови од опфатените индустрии.

Мисија

Електроелемент е компанија специјализирана за трговија на големо со електрични кабли, нисконапонска и високонапонска опрема, монтажа на помошна опрема, громобрани и сите видови извори на осветлување како и резервни делови за сите видови домаќинства. Електроелемент е репрезентативна компанија за многу реномирани брендови од опфатените индустрии.

Продажба

40%

Маркетинг

70%

Логистика

95%

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Повеќегодишна посветеност и истрајност со мноштво нови проекти и технологии, во доменот на нашата работа.

10000+Задоволни клиенти

test_3

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Maurisnequ elibero, pellentesque eturpis a, semper malsuada magna.Ali uam efficitur arcu vitae.

Здравко Јовановиќ
Електричар
thumb_2220_735_500_0_0_crop

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Maurisnequ elibero, pellentesque eturpis a, semper malsuada magna.Ali uam efficitur arcu vitae.

Дабар
Градежништво
test_1

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Maurisnequ elibero, pellentesque eturpis a, semper malsuada magna.Ali uam efficitur arcu vitae.

John Doe
Designer
test_2

Mauris iaculis quis purus nec facilisis. Maurisnequ elibero, pellentesque eturpis a, semper malsuada magna.Ali uam efficitur arcu vitae.

John Doe
Designer
mk_MKMacedonian