КАРИЕРА

ПРОЦЕС НА ВРАБОТУВАЊЕ

Започни ја својата професионална кариера на вистинското место. Придружи им се на професионалните тимови.

Апликација

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

Предселекција

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

Интервју

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

Интервју

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

Понуда за работа

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

Интервју

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximus purus consec. Phasellus gravida nunc leo

АКТИВНИ КОНКУРСИ:

ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Пронајди ја идеалната работа за тебе

мај 3, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus necfeu giat. Mauris tincidunt sapien

2
By VanjaEES
мај 3, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus necfeu giat. Mauris tincidunt sapien

0
By VanjaEES
мај 2, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus necfeugiat. Mauris tincidunt sapien nisi

0
By VanjaEES

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИОТ ТИМ

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ПРИЈАВА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

АПЛИЦИРАЈ

Ние сме секогаш отворени за соработка со млади, стручни и амбициозни луѓе со цел - остварување на заедничките интереси.
Доколку она што претставува Ваша понуда нуди квалитет и визија за остварување на заедничката цел, штета би било да не го пополните и испратите формуларот со Вашите податоци. Можете да бидете спокојни за нивната доверливост и приватност.
Ако одговорот не го добиете веднаш, не се разочарувајте. Вашата пријава ќе биде зачувана во нашата архива, секако со Ваша согласност и ќе Ве повикаме веднаш штом се укаже потреба за работните способности кои ги поседувате.

  Retina Ready

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximuspurus consec Etiam at dignissim massa.Fusce facilisis eros at enim lacinia, et ullamcorper.

  Web Development

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximuspurus consec Etiam at dignissim massa.Fusce facilisis eros at enim lacinia, et ullamcorper.

  24/7 Support

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed maximuspurus consec Etiam at dignissim massa.Fusce facilisis eros at enim lacinia, et ullamcorper.