Галерија

Кнотакт Центар

Галерија

Почитувани

Ни претставува особена чест да ве информираме дека на 18.02.2015 година започна со работа првата големопродажна подружница на Електроелемент-Скопје во Велес на ул. Алексо Демниевски бр.18 (Фабрика за масло Благој Ѓорев)

Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon