Галерија

Кнотакт Центар

Галерија

Почитувани

Ни претставува особена чест да ве информираме дека на 24.09.2014 година започна со работа првата големопродажна подружница на Електроелемент-Скопје во Куманово на ул. Васил Карангелески бр.34 (Добрашане)

Kumanovo salon Kumanovo salon