Галерија

Кнотакт Центар

Галерија

Почитувани

Ни претставува особена чест да ве информираме дека на 06.03.2013 година започна со работа првата големопродажна подружница на Електроелемент во Струмица на ул.Климент Охридски бр.13а

Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon Strumica salon