Contact

LIDERSHIP
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Vancova Elena(02)2580-806 / (02)2580-800071/325-011elenavancova@elektroelement.com.mk
Wholesale branches
ПОДСЕКТОР: ГРАДЕЖНИШТВО И ИНВЕСТИЦИИ
Електро монтажери и градежна оператива
Неелектро монтажери и градежна оператива
ПОДСЕКТОР: ИНДУСТРИЈА
Оделение: Електро
Оделение: Неелектро
Одделение: ИНЖЕНЕРИНГ(проектирање, изведба и надзор)
ПОДСЕКТОР: ТЕНДЕРИ
ПОДСЕКТОР: ГОЛЕМОПРОДАЖНИ ПОДРУЖНИЦИ - ГПП
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Bojadzievski Dejan(02)2580-827070/306-530dejanbojadzievski@elektroelement.com.mk
ПОДРУЖНИЦА СТРУМИЦА
ПОДРУЖНИЦА ПРИЛЕП
ПОДРУЖНИЦА ОХРИД
ПОДРУЖНИЦА ТЕТОВО
ПОДРУЖНИЦА ШТИП
ПОДРУЖНИЦА БИТОЛА
ПОДРУЖНИЦА КУМАНОВО
ПОДРУЖНИЦА ВЕЛЕС
ПОДРУЖНИЦА ВИНИЦА
КИО - КОНТРОЛНО ИЗЛЕЗНО ОДДЕЛЕНИЕ
МАЛОПРОДАЖБА
ОДЕЛЕНИЕ: ЕЛЕКТРО ПРОДАЖБА НА ТРГОВЦИ - АДМИНИСТРАТИВНА ПРОДАЖБА
ОДЕЛЕНИЕ: НЕЕЛЕКТРО ПРОДАЖБА НА ТРГОВЦИ - АДМИНИС. ПРОДАЖБА
МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ - SHOW ROOMS
МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ - SHOW ROOM 1 Подружница ЕЛЕКТРОМЕТАЛМАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ -
МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ - SHOW ROOM 2 Подружница ЕЛЕКТРОМЕТАЛ
Магацин 77 - Издавање роба
МАРКЕТ 4 - ХОБИ МАРКЕТ - ПОДРУЖНИЦА ЕЛЕКТРОМЕТАЛ
ПОДРУЖНИЦА ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ТАФТАЛИЏЕ
ПОДРУЖНИЦА ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ЃОРЧЕ
ИЗВОЗ
Бела и црна техника, мали апаратти за домаќинство
ОСВЕТЛУВАЊЕ И ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Електричен алат(градина, апарати за заварување и ХТЗ)
Пумпи, хидрофори, перачи под висок притисок)
ФИНАНСИИ
Одделение: Финансиска оператива
Оделение Сметководство
Одделение План и анализа
Сектор ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Сектор НАБАВКА
Набавкa ЕЛЕКТРО
Набавкa НЕЕЛЕКТРО
Одделение - Магацини
Магацини
МАГАЦИН 1
МАГАЦИН 2
МАГАЦИН 3
МАГАЦИН 4
МАГАЦИН 5
Контролно-влезно одделение КВО
ТРАНСПОРТ
СЕКТОР ПРАВНИ И ОПШТИ РАБОТИ
General Director Administrative Assistant
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Vancova Elena(02)2580-806 / (02)2580-800071/325-011elenavancova@elektroelement.com.mk
Director of Sales Department
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Smutkovski Zoran(02)2580-760071/325-017zoransmutkoski@elektroelement.com.mk
Director of Department for Export
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Uzunov Mitko(02)2580-7170mitkouzunov@elektroelement.com.mk
Marketing and PR
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Andreevski Mane/071/230 971info@gravity.mk
Director of Finance Department
Finance Department
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Dimitrijeva Zaklina(02)2580-6910zaklinadimitrijeva@elektroelement.com.mk
Radicevka Olivera(02)2580-6900oliveraradiceska@elektroelement.com.mk
Legal and Human Resources Department
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Trajkova Tanja02/2580 714071 325 015tanjatrajkova@elektroelement.com.mk
Leskoska Margida02/2580 7130leskoskamargida@elektroelement.com.mk
Engineering Department (planning, execution and control)
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Joksimovski Ljupco(02)2580-643071/387-479joksimovski@elektroelement.com.mk
Jovanovski Ljupco(02)2580-830/ljupcojovanovski@elektroelement.com.mk
Labudovic Miroslav(02)2580-669/labudovikmiroslav@elektroelement.com.mk
Electician///
Wholesale branches
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Gerasovski Krume(02)2580-825071/387-480krumegerasovski@elektroelement.com.mk
Vasilevska Tatjana02/2580 714071/325-018vasilevskatatijana@elektroelement.com.mk
Wholesale branch Strumica - Kliment Ohridski nr.13 a
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Misevski Blagoja034 334 503072 252 829blagojamisevski@elektroelement.com.mk
Brdarov Kire034/334-503072 249 686kirebrdarov@elektroelement.com.mk
Angelov Kristijan034/334-503//
Wholesale branch Prilep
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Gjoroski Slobodan048/400-778070 224 833gjoroskislobodan@elektroelement.com.mk
Boskovski Goran048/400-778070 223 696goranboskoski@elektroelement.com.mk
Najdovski Stevco048/400-778/stevconajdoski@elektroelement.com.mk
Wholesale branch Ohrid
Работно местоИмеФиксенМобиленЕ-пошта
Sotiroski Ljupco046/200-225071/397 737ljupcosotiroski@elektroelement.com.mk
Slavco Kiteski046/200-225/slavcokiteski@elektroelement.com.mk
Zoran Risteski046/200-225//

ГПП

Претставништва